Image
Materialvalet ska spegla det naturområdet som bostäderna kommer ligga i. Detta är en illustration och inte ett färdigt förslag.

20 hektar går ut på samråd

Bostäder Det är fastighetsutvecklaren RO Properties som nu går framåt i sin plan på att bebygga nära 20 hektar mark i Värmdö. Fastighetssverige berättar mer.


RO Properties genomför förvärv av drygt 20 fastigheter i anslutning till den nya tunnelbanestationen Järla i Nacka kommun.

RO Properties förvärvar utvecklingsprojekt vid Järla station i Nacka

Transaktioner RO Properties har tecknat avtal om att förvärva över 20 fastigheter i anslutning till den nya tunnelbanestationen Järla i Nacka Kommun. Fastigheterna omfattas av startpromemoria för stadsbyggnadsprojektet Birkaområdet, som syftar till att skapa en tätare och mångfacetterad stadsmiljö på västra Sicklaön.


Niklas Östman blir ny fastighetsutvecklare.

Expansivt bolag rekryterar från Serneke

Karriär Niklas Östman ansluter till RO Properties som fastighetsutvecklare. Han har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och kommer närmast från Serneke där han ansvarat för flera stora och komplexa detaljplaneprojekt.


Panorama Nynäshamn.

Bygglov vinner laga kraft för RO Properties projekt i Nynäshamn

Bygg/Arkitektur RO Properties erhöll under maj månad 2022 bygglov för 78 bostäder i centrala Nynäshamn. Efter att Mark- och miljööverdomstolen meddelat att de inte ger prövningstillstånd för överklagandet har bygglovet nu vunnit laga kraft.


RO Properties och Galjaden förvärvar utvecklingsprojekt i Enköping

Transaktioner RO Properties och Galjaden har förvärvat fastigheten Enköping Lillsidan 4:1 på Doktor Westerlunds gata 20 i Enköping.


RO Properties förvärvar utvecklingsprojektet Järla Torg vid Järla station

Transaktioner RO Properties har förvärvat två fastigheter intill den nya tunnelbanestationen Järla i Nacka Kommun.


RO Properties har tecknat totalentreprenadavtal med 2A Entreprenad om byggnation av projekt Panorama i Nynäshamns kommun.

RO Properties tecknar avtal med 2A Entreprenad för Panorama i Nynäshamn

Bygg/Arkitektur RO Properties har tecknat totalentreprenadmed 2A Entreprenad för uppförande av bostäder i tre punkthus samt garage under mark i två plan i Nynäshamn. Byggstart planeras till Q4 2023.


I expansiva Västerbro ska Hexiron Fastigheter och RO Properties bygga över 200 nya bostäder.

Doldis förtätar i expansiv Lunda-stadsdel

Bygg/Arkitektur Hexiron Fastigheter och RO Properties ska tillsammans skapa Fabrikskvarteret i Lunds expansiva stadsdel Västerbro. Planen med över 200 nya bostäder väntas snart få grönt ljus.