Image
Mikael Anjou

Vd-byte på Sizes – Mikael Anjou tar över

Karriär Den industriella flerbostadshustillverkaren Sizes tillsätter Mikael Anjou, tidigare vice koncernchef och dotterbolags-vd, som ny vd för moderbolaget och koncernchef.


Projektet Sjöcrona i Höganäs.

Sizes bygger för SBB i Höganäs

Bygg/Arkitektur Den industriella flerbostadshustillverkaren Sizes har tecknat ett entreprenadavtal med SBB om uppförandet av 80 hyreslägenheter i två hus i Höganäs. Husen med stomme i massivträ tillverkas enligt Sizes industriella system som innebär hög kvalitet med kortare ledtider än traditionellt byggande.


Niklas Andersson, vd Sizes.

Så har Sizes rest sig ur rekonstruktionerna

Bolag Vd:n Niklas Andersson berättar för Fastighetssverige om vägen tillbaka efter rekonstruktionerna, de nya ambitiösa produktionsmålen och betydelsen av bolagets senaste rekrytering.


Stefan Wertheimer.

Sizes strukturerar om och tillsätter vd för produktionsanläggningen

Bolag Inför sin produktionsstart har den industriella tillverkaren av flerbostadshus Sizes strukturerat om och utsett Stefan Wertheimer som vd till Sizes Prefab, produktionsbolaget inom bolagsgruppen.


Terje Björsell, ny vd för I am home.

Terje Björsell ny vd för I am home

Karriär Terje Björsell har utsetts till ny vd för I am home, som utvecklar flerbostadshus och samhällsfastigheter. Björsell har varit partner och vd i ägarbolaget We are Tomorrow i flera år.


Henrik Nordlöf.

Henrik Nordlöf blir vice vd och affärschef för I am home

Bolag I am home rekryterar Henrik Nordlöf som vice vd och affärschef. Han kommer senast från en tjänst som vice vd för Slättö Förvaltning.


I am home bygger i Malmö.

I am Home utvecklar ytterligare 301 lägenheter i centrala Malmö

Bostäder I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, utvecklar ytterligare 301 lägenheter i Norra Sorgenfri i Malmö. -05


Projektutvecklaren I am Home har över 1 700 lägenheter som kommer byggstartas under 2021. Niklas Andersson är styrelseordförande.

Projektutvecklaren rekordgasar – ska byggstarta 1 700 lägenheter 2021

Bolag Normalt sett byggstartar projektutvecklaren I am Home mellan 800 och 1 000 bostäder per år – men 2021 kommer att bli något helt annat. För Fastighetssverige berättar grundaren Niklas Andersson om den ovanligt stora projektvolymen som väntar, utmaningarna framöver och hur bolaget ska växa efter det kommande rekordåret.


Niklas Andersson och hans Sizes hyr OP Kuverts gamla fabrik i Oskarshamn.

Därför står Sizes rustade för marknadens turbulens

Bolag Sizes vd Niklas Andersson berättar för Fastighetssverige om hur bolaget kommer växa tack vare den nya anläggningen i Oskarshamn – och varför man står väl rustade för en långvarig turbulens på marknaden.


Jens Erneholt blir ny produktchef för Sizes.

Jens Erneholt blir produktchef för Sizes

Bolag Industriella flerbostadstillverkaren Sizes förstärker sin tekniska avdelning. Jens Erneholt, tidigare teknisk rådgivare för WSP, kliver in i rollen som produktchef på Sizes.


Niklas Andersson.

Sizes tar in nya ägare

Bolag Bland andra Bygg-Fast, Keith Olsson och Per-Olof Andersson går in som nya ägare i Sizes, som genomför en nyemission som tillför bolaget 56 miljoner kronor.


Sizes, med Niklas Andersson som vd, tecknar avtal med Kuststaden, med Magnus Johansson som vd.

Sizes tecknar ett femårigt ramavtal med Kuststaden

Bolag Den industriella flerbostadshustillverkaren Sizes har tecknat ett ramavtal med projektutvecklaren Kuststaden, ett privat fastighetsbolag verksamt i Sydöstra Sverige och Gotland. Avtalet som sträcker sig över fem år gör Sizes till långsiktig samarbetspartner till Kuststaden och innefattar totalt 1 600 lägenheter.


Sizes fördubblar produktionskapaciteten

Bygg/Arkitektur Den industriella flerbostadshustillverkaren Sizes investerar i produktionskapacitet, automation och förstärker organisationen. Expansionsplanerna och investeringen ska ses med bakgrund av att Sizes nyligen tecknade ett tioårigt avtal med Rikshem för tillverkning av hyreslägenheter. Det aktuella avtalet tillsammans med en generellt ökande efterfrågan innebär att Sizes fördubblar sin kapacitet vid produktions- anläggningen i Oskarshamn under 2020.


Rikshem vill bygga mer effektivt.

Rikshem tecknar tioårigt avtal för effektiv nyproduktion

Bolag Rikshem har tecknat ett tioårigt avtal med flerfamiljshustillverkaren Sizes.


Niklas Andersson, vd Sizes.

Sizes ökar i storlek – nygammal vd återvänder

Bolag Sizes grundare och delägare Niklas Andersson berättar för Fastighetssverige varför han ersätter Carina Ståhl som vd – och om företagets expansionsfas som ligger långt före tidsplanen.


Terje Björsell

Terje Björsell ny vd i We Are Tomorrow

Karriär We Are Tomorrow, moderbolag för projektutvecklaren I Am Home och byggnadsentreprenören och hustillverkaren Sizes Works AB, har utsett Terje Björsell till ny vd.


I am Home köper och utvecklar i Halmstad

Transaktioner I am Home, byggherre och projektutvecklare av flerbostadshus och samhällsfastigheter, har tecknat avtal om att förvärva en välbelägen fastighet i Halmstad, mellan centrum och Tylösand. På fastigheten ska omkring 160 bostäder med en total yta om 11 500 kvadratmeter BTA utvecklas.


Rikshem köper 221 lägenheter i Kalmar

Transaktioner Rikshem utökar sitt bestånd i Kalmar med två projektfastigheter om totalt 221 hyresrättslägenheter i Kalmars nya stadsdel Snurrom. De första lägenheterna står klara under året och uthyrningen startar redan under maj.