Image
Mia Öhrn, Kontorskonceptkonsult, Hjärnvänliga arbetsplatser c/o Öhrn.

Spekulativ design och hybridharmoni när Mia får bestämma

Bygg/Arkitektur Arbetsplatsen blir en viktig arena för att samla kompetens och hitta lösningar på våra komplexa samhällsproblem. Kan vi låna lösningar från framtiden? Ja, om man får tro kontorskoncept-konsulten Mia Öhrn. Hennes uppdrag är att göra kontoren både mer mänskliga och mer effektiva.


AMF Fastigheters nya kontor.

AMF Fastigheter byter stil med kontorsflytt

Uthyrning I slutet av maj flyttar AMF Fastigheter in i nya kontorslokaler i Moodkvarteret i centrala Stockholm. Flytten går från ett mer traditionellt kontor till att bli en del av den öppna mötes- och handelsplatsen Mood.


Mia Öhrn, vd Merry Monday.

Vackra lokaler och mötesmagi – framtidens kontor?

Bygg/Arkitektur Vita väggar, ljusgrått tak, mörkgrått golv och svarta hyllor. Kontoren har en viss stil och den är huggen i sten. Eller är den det?
Mia Öhrn och inredningsfirman Merry Monday utmanar den gängse uppfattningen om hur ett kontor ska se ut – och vad det ska vara.
– Företag består av människor och det är människor som ska vara på kontoren.


Visbys takåsar.

Almedalensvep: Politik och näringsliv möts fortfarande

Event Är Almedalen lika viktig som mötesplats? Är fysiska möten verkligen nödvändiga? Och vad får man ut av att träffas en vecka om året i Visby? När Fastighetssverige var på plats under Almedalsveckan i slutet av juni pratade vi med flera olika profiler inom fastighets- och byggbranschen, här kan du läsa vad några av dem svarar på kring varför ett forum som Almedalen fortfarande behövs.