Image
Sofiahusen.

CF Møller flyttar till Slussgårdens Sofiahusen

Uthyrning C.F. Møller Architects flyttar in i Slussgårdens projekt Sofiahusen på Södermalm. Förhyrningen utgörs av cirka 1 000 kvadratmeter kontor fördelat på två våningsplan. Inflyttningen för Stockholmskontoret är planerad till februari 2024, vilket sammanfaller med C.F. Møllers 100-årsjubileum.


Fabrique öppnar sitt nya koncept Santo hos Slussgården.

Fabrique öppnar nytt koncept hos Slussgården

Uthyrning På Hornsgatan 3 vid Slussen i Stockholm lanserar teamet bakom Fabrique, David och Lotta Zetterström, sin nya satsning Santo i Slussgårdens lokaler.


Lars Kinneholm.

Succé för Slussgården – Grand Slam i MSCI European Property Investment Awards

Bolag Slussgårdens framgångsrika arbete fortsätter uppmärksammas. För fjärde året i följd utses man till vinnare i klassen specialportfölj när MSCI presenterar årets European Property Investment Awards.


Stockholm.

Design House Stockholm öppnar showroom på Götgatan

Uthyrning Design House Stockholm hyr 347 kvadratmeter på Götgatan hos Slussgården.


Han blir Jari Lallis efterträdare

Bolag Slussgården rekryterar ny vd från SEB Investment Management.


Aberdeen hyr ut 3 600 kvadratmeter till Setterwalls

Uthyrning Aberdeen har hyrt ut cirka 3 600 kvadratmeter till Setterwalls Advokatbyrå i SEB Trygg Livs fastighet på Sturegatan 10 i Stockholm.


SEB:s nyproduktion i hamn

Bygg/Arkitektur I oktober är det dags för inflyttning i SEB Trygg Livs nyproduktion på Liljeholmen.
- Jag är mycket nöjd över att projektet blivit så lyckat, men det har varit en lång resa. Det behövs fler hyresrätter i bra lägen men jag upplever att det är väldigt svårt att bygga hyresrätter i Stockholm, säger Lars Kinneholm, portföljförvaltare på SEB Trygg Liv, till Fastighetssverige.


SEB utvecklar på Skeppsbron i Göteborg

Bygg/Arkitektur SEB Trygg Liv planerar för ett stort utvecklingsprojekt i centrala Göteborg och har anlitat Grandab som byggherreombud.


SEB Trygg Liv i nyproduktion

Bygg/Arkitektur För första gången på länge bygger SEB Trygg Liv helt nytt. Det rör sig om 83 lägenheter på Liljeholmen.


”Förhoppningen är att allt är uthyrt under Q1”

Uthyrning Uthyrningsarbetet för kontorsytorna i det gamla Vattenfallshuset på Sturegatan 10 är nu igång.
- Vi utvecklar fastigheten enligt samma koncept som grannfastigheten Sperlingens Backe 30,säger Lars Kinneholm, portföljförvaltare på fastighetsägaren SEB Trygg Liv.


SEB Trygg Liv inleder nytt projekt vid Stureplan

Handel Nu påbörjas arbetet med att ytterligare förstärka handelsstråket från Stureplan till Östermalmstorg. Det är i hörnet av Sturegatan och Humlegårdsgatan med adressen Sturegatan 10 som fem, sex nya butiker skall etableras. Den nya handelsytan är cirka 1 600 kvadratmeter.


Nytt handels- och restaurangkvarter vid Stureplan

Uthyrning Aberdeen har hyrt ut 1 750 kvadratmeter till Sturehof i fastigheten Sperlingens Backe 30, som ägs av SEB Trygg Liv.
Det blir Sturehofs hittills största restaurang, och Aberdeen har hyrt ut ytterligare tre lokaler till aktörer som öppnar flaggskeppsbutiker här i höst.