Image
Lansa köper i Ystad.

Lansa Fastigheter etablerar sig i Ystad

Transaktioner Det gröna bostadsbolaget Lansa Fastigheter stärker sin position på den Skånska bostadsmarknaden genom att etablera sig i Ystad. Nu förvärvar de 43 hyreslägenheter från Hanssongruppen, i området Västra sjöstaden.


Hanssongruppen köper av Viareds ledande utvecklare

Transaktioner Hanssongruppen, ett dotterbolag till Göteborgsbaserade Holdingaktiebolaget Knut Hansson, köper en högkvalitativ kontors- och logistikfastighet i Viared. Säljare är Boråsbaserade Charmilla, som utvecklat över 60 procent av den totala lokalarean i Viared.


Newsec-duo till Cushman & Wakefield i Göteborg

Karriär Cushman & Wakefield rekryterar två personer till sitt Göteborgskontor. De kommer närmast från Newsec.


Olofsson köper 21 fastigheter i Ulricehamn

Transaktioner Bogesunds Förvaltning, ett dotterbolag till Olofsson Bygg & Entreprenad AB, köper 21 bostadsfastigheter i Ulricehamn av Larssons Fastigheter.


Ombildning för 105 miljoner i Malmö

Transaktioner Fastigheterna Malmö Rosenborg 1 & 2, med totalt 72 lägenheter, har förvärvats av bostadsrättsföreningen Rosenborg. Affären är baserad på ett underliggande fastighetsvärde om 105 miljoner kronor, vilket gör försäljningen till en av de större ombildningarna i Malmö på senare år.


Sigillet köper fullt uthyrd fastighet i Göteborg

Transaktioner Sigillet Fastighets AB köper fastigheten Lorensberg 55:3 i centrala Göteborg. Köpeskillingen uppgår till 66 miljoner kronor.