Image
Stefaan Gielens, vd för Aedifica.

Så ser den belgiska jättens nordiska planer ut

Bolag Stefaan Gielens, vd på Aedifica som äger Hoivatilat med verksamhet i Sverige och Finland, om framtiden på de båda marknaderna, hur han ser på de stora utmaningarna i Norden och huruvida 2022 har fallit ut enligt plan.


Karin Barck-Holst.

Karin Barck-Holst till Hoivatilat

Bolag Hoivatilat rekryterar Karin Barck-Holst som affärsutvecklingschef. Hon tillträder 22 augusti och kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon arbetat med utvecklingen av Nya Slussen.


Stefaan Gielens, vd för Aedifica.

"Vi tittar på flera nya länder"

Bolag Den belgiska investeraren och Hoivatilat-ägaren Aedificas vd Stefaan Gielens berättar för Fastighetssverige om den senaste investeringen i Finland, den finska marknaden för vårdfastigheter och om investeringar i andra nordiska marknader än Finland och Sverige är på gång.


Hoivatilat köper i Staffanstorp.

Hoivatilat köper LSS-boende i Staffanstorp

Transaktioner Genom förvärvet av fastigheten Staffanstorp Borggård 1:553 fortsätter samhällsfastighetsbolaget Hoivatilat sin expansion i Sverige. Den mycket påkostade fastigheten består förutom av ett LSS-boende även av hyreslägenheter. Säljare är det Malmöbaserade familjeföretaget Darlin Fastigheter AB.


Vy från torget, Raoul Wallenbergsskolan.

Hoivatilat tecknar avtal i Nynäshamn

Bygg/Arkitektur Fastighetsbolaget Hoivatilat har tecknat avtal med Raoul Wallenbergskolan för "skolan mitt i byn" i Källberga, Nynäshamn.


Stefan Attefall.

Attefall till Hoivatilats styrelse

Bolag Samhällsfastighetsbolaget Hoivatilat AB meddelade vid ett extra styrelsemöte den 27 augusti att tidigare bostadsministern Stefan Attefall accepterat en plats i bolagets styrelse.


Några av fastigheterna som Hoivatilat förvärvar i Sverige, Bälinge Lövsta 9:19 och Bälinge Lövsta 10:140 i Uppsala.

Hoivatilat köper portfölj med LSS-boenden för halv miljard

Transaktioner Samhällsfastighetsbolaget Hoivatilat AB förvärvar 16 fastigheter med LSS-boende i Sverige till ett underliggande värde om cirka 530 miljoner av det privatägda fastighetsutvecklingsbolaget Valene AB. Transaktionen sker via det börsnoterade moderbolaget Aedifica NV/SA.


Maria Frid och Hoivatilat har stora planer för verksamheten i Sverige.

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"