Image
Storsala har anställt Eva-Lotta Stridh som ekonomidirektör, hon var tidigare CFO på SBB. Till höger syns Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala.

Storsala rekryterar SBB:s tidigare CFO

Bolag Storväxande Storsala bygger sitt team med ambitioner att omskapa landskapet inom fastighetsbranschen. Genom att kombinera stark finansiell kapacitet med gedigen fastighetsexpertis fortsätter Storsala etableringen av ett stabilt och långsiktigt företag. Eva-Lotta Stridh har anställts som ekonomidirektör med uppdraget att ansvara för och stärka Storsalas ekonomi- och redovisningsfunktion.


Daniel Tellberg går från tillförordnad koncernredovisningschef till CFO den 1 september.

Jakten på ny CFO är över för SBB

Karriär Rekryteringen av ny CFO gick snabbt för SBB. Inte mer än en vecka efter att Eva-Lotta Strid meddelade att hon valt att lämna sin stol i det krisande bolaget så står det klart att SBB hittat sin nya CFO i koncernredovisningschefen Daniel Tellberg.


Eva-Lotta Stridh.

Toppnamn lämnar SBB

Karriär Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, meddelade i fredags att CFO och vice vd Eva-Lotta Stridh väljer att avsluta sin tjänst.


SBB:s finanschef har sålt halv miljon aktier

Bolag SBB:s finanschef och vice vd Eva-Lotta Stridh har sålt en halv miljon aktier i SBB under onsdagsförmiddagen, det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Transaktionerna har ett totalt värde på drygt 3,5 miljoner kronor.


Ny ledningsgrupp i Rikshem

Bolag Tre nya personer tar plats i ledningsgruppen för Rikshem, som också tillsätter nya enhetschefer.


Här är Dombrons ledningsgrupp

Bolag Nu är det klart vilka sex personer som kommer att ingå i Dombrons ledningsgrupp. Hälften är kvinnor.