Image
Conny Ryk.

Vestum gör ännu ett förvärv – köper specialistbolag

Transaktioner Vestum gör sitt nionde förvärv under de senaste elva veckorna genom förvärv av samtliga aktier i MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB för 95 miljoner kronor.


Conny Ryk.

Vestum köper specialistkoncern

Bolag Förvärvar specialist inom undertak med en omsättning om 240 miljoner kronor, EBITDA om 28 miljoner kronor och EBITA om 24 miljoner kronor.


Conny Ryk.

Conny Ryk blir vd för nya Vestum

Bolag Storägaren Conny Ryk blir vd för Vestum (Wesc).


Conny Ryk blir störste ägare i Wesc som byter namn till Vestum och skiftar inriktning från mode till bygg- och anläggning.

Entreprenören stöper om klädbolag till bygg: "Det bästa av två världar"

Bolag Erfarne entreprenören Conny Ryk blir störste ägare när klädbolaget Wesc stöps om till ett bygg- och anläggningsbolag. För Fastighetssverige berättar han mer om vad som lockade med investeringen, den snabba processen och vad som kommer utmärka bolaget på marknaden.


Conny Ryk och Elias Georgiadis.

Entreprenören om sitt Rykande heta dygn på marknaden

Bolag Ingen Ryk ytan eld, ingen försäljning utan förvärv – entreprenören Conny Ryk såg till att jobba ordentligt under måndagen för att slutföra två stora affärer som stakar ut en ny framtid för hans växande Ryk Group. För Fastighetssverige berättar han mer detaljer om affärerna och vad han har för ambition med sitt nya minoritetsägande i snabbväxande Stenhus.


Conny Ryk och Elias Georgiadis.

Stenhus halvmiljardköper – emitterar på 13 kronor

Transaktioner Stenhus Fastigheter köper en fastighetsportfölj med ett värde om 496 miljoner kronor. Som delbetalning emitteras nya aktier till en teckningskurs om 13 kronor per aktie.


Rosenqvist Fastigheter säljer byggklar kvartersmark till Ryk Estate

Transaktioner Rosenqvist Fastigheter säljer kvartersmark i det strategiskt placerade logistik- och verksamhetsområdet i Rosersberg, strax söder om Arlanda. Köpare är det kraftigt expanderande Ryk Estate som ingår i Ryk Group AB. Affären omfattar 43 000 kvadratmeter.