Image
Caroline Andersson, ny uthyrnings- och marknadschef på Skanska Fastigheter Stockholm.

Skanskas nya uthyrningschef: Så blir kontorsmarknaden i Stockholm

Uthyrning Sthlm 02 är favoriten och distansarbetet är nästan ett minne blott. Caroline Andersson har precis klivit in i rollen som uthyrnings-och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm. För Fastighetssverige berättar hon om vad som kommer krävas av kontoren framöver.


Caroline Andersson.

Caroline Andersson blir ny uthyrnings- och marknadschef på Skanska Fastigheter Stockholm

Bolag Caroline Andersson har utsetts till ny Uthyrnings-och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm. Hon går in i sin nya roll direkt och efterträder därmed Fredrik Lantz som slutat på Skanska.


Sthlm 04.

Skanska hyr ut 2 500 kvadratmeter i Sthlm 04

Uthyrning Skanska hyr ut kontor till två nya hyresgäster i Sthlm 04 i Hammarby Sjöstad. Det är SIWI, Stockholm International Water Institute och en ny myndighet under bildande, Utbetalningsmyndigheten, som hyr 706 kvadratmeter respektive 1 770 kvadratmeter i byggnaden.


Skanska förstärker uthyrningsorganisationen med Caroline Andersson.

Skanska förstärker uthyrningsorganisationen

Karriär Skanska Fastigheter Stockholm har rekryterat Caroline Andersson som uthyrnings- och marknadsansvarig till Skanska Fastigheter Stockholm från och med den 10 januari 2022.


Byggstart för nya Tiundaskolan

Bygg/Arkitektur Nu har byggandet av nya Tiundaskolan i Uppsala inletts. Projektet är ett samarbete mellan utbildningsförvaltningen och Uppsala kommun Skolfastigheter.


Brantingskolan rustas upp och öppnas på nytt

Bygg/Arkitektur Brantingsskolan i Uppsala ska öppnas igen efter en upprustning. Skolan har varit stängd sedan 2013.