Image

Hellström Advokatbyrå

Hellström grundades 1991 av tre unga advokater som tillsammans beslöt sig för att lämna sina anställningar på väletablerade advokatbyråer i Stockholm.

De tre grundarna insåg tidigt värdet av internationella kontakter och man valde därför att marknadsföra sina tjänster mot klienter och advokatbyråer utomlands i London, Paris och New York. De internationella kontakterna som togs medförde tillsammans med ackvisition på den svenska marknaden att Hellström på kort tid etablerade sig som en välrenommerad leverantör av avancerad finans- och transaktionsjuridik. En utmanare. Sedan dess har mycket hänt, och idag är Hellström en affärsjuridisk fullservicebyrå med kompetens inom en rad expertområden. Hellström är en stor byrå i ett litet format. Vi tycker att det blir bättre så.

Vår inställning är densamma som vid starten. Vi är stolta över att ha medarbetare och arbetsmetoder som gör att vi kan konkurrera framgångsrikt med de största byråerna i Sverige. Hellström levererar internationell kvalitet med den tillgänglighet, engagemang, personlighet och klientfokus som en byrå i litet format kan erbjuda.

Vårt motto är: Advokater du vill ha på din sida, vilket för oss betyder ett löfte om att på ett engagerat och professionellt sätt erbjuda innovativa lösningar till våra klienters behov av juridisk rådgivning och biträde i samtliga faser av deras affärsprocesser.

KontaktUppgifter

Hellström Advokatbyrå

Adress
Kungsgatan 33 Stockholm

KONTAKT
Magnus Andersson
08-22 09 00

magnus.andersson@hellstromlaw.com

Branschkategorier