Image
Marie Bucht är moderator i spår Centrum som i övrigt består av talarna Fredrik Ottosson, Peter Warda, , Kristina Pettersson Post, Björn Siesjö och Cornelis Uittenbogaard.
Marie Bucht är moderator i spår Centrum som i övrigt består av talarna Fredrik Ottosson, Peter Warda, , Kristina Pettersson Post, Björn Siesjö och Cornelis Uittenbogaard.

Temaspår Centrum: centrala Göteborgs framtid

Lokalmarknadsdagen Vår En strid ström av etableringar av lyxmärken och flera stora kontors-/handelsprojekt. Och hur tryggt är centrala Göteborg egentligen vid ett eventuellt terrorangrepp? Missa inte en uppdatering av det senaste som händer i Göteborgs centrum på Branschens mötesplats i Göteborg den 17 januari.
Publicerad den 20 December 2018

Fastighetsåret 2019 sparkas igång den 17 januari när branschen samlas på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats här! (Boka tidigt-rabatt 4 för 3, gäller till och med i morgon fredag den 21 december)

I temaspåret Centrum får vi en fullödig uppdatering om utvecklingen i centrala Göteborg:

* Spåret inleds med att Peter Warda, analytiker på Business Region Göteborg ger oss en ordentlig uppdatering på nyckeltal och tillväxtparametrar i regionens hjärta Göteborg.
* Därefter kommer Fredrik Ottosson, affärsområdeschef på Hufvudstaden och Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan att förklara hur de lyckas locka lyxmärken som Boss, Chanel och Michael Kors till Göteborg, samt vad de har på gång i framtiden.
* Efter det kommer stadsarkitekt Björn Siesjö att gå igenom hur förtätningen av staden ska genomföras på ett etiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt.
* Och så avslutas spåret med att stadsplaneraren och forskaren Dr Cornelis Uittenbogaard, från Stiftelsen Tryggare Sverige, förklarar hur man ska bygga för att Göteborg ska kunna klara eventuella terrorangrepp så bra som möjligt.
Moderator för spåret är Novi Real Estates vd Marie Bucht.

Dagen kommer i övrigt att innehålla en hel del inspiration och fördjupning – på Lokalmarknadsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Business Region Göteborg.

Partners är Advokatfirman Delphi, Fasticon och Novi Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige