Image
Ola Serneke, Michael Pirosanto, Mikael Dolietis och Ulf Merlander möts i ett panelsamtal om social stadsutveckling på Lokalmarknadsdagen den 17 januari.
Ola Serneke, Michael Pirosanto, Mikael Dolietis och Ulf Merlander möts i ett panelsamtal om social stadsutveckling på Lokalmarknadsdagen den 17 januari.

Går det att bygga bort utanförskap?

Lokalmarknadsdagen Vår På Branschens mötesplats i Göteborg den 17 januari kommer en kunnig panel bland annat att diskutera social stadsutveckling. Anmäl dig via länk i artikeln.
Publicerad den 27 November 2018

Gårdsten har, via Gårdstensmodellen, förvandlats från ett "särskilt utsatt område" till ett betydligt tryggare område dit folk köar för en bostad. En av nycklarna för att göra stadsdelen mer stabil och socialt hållbar har varit att få ner andelen hyresrätter genom att bygga bostadsrätter och småhus.
I Hjällbo, och flera andra miljonprogramsområden, pågår liknande initiativ. Hur går detta till, hur stort kan det bli och funkar det överallt? Svaren ges av panelen som består av:
* Michael Pirosanto, vd, Gårdstensbostäder
* Mikael Dolietis, vd, Egnahemsbolaget
* Ola Serneke, vd, Serneke
* Ulf Merlander, lokalpolischef i nordöstra Göteborg

Fastighetsåret 2019 sparkas igång den 17 januari när branschen samlas på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats här! (Boka tidigt-rabatt 4 för 3, gäller till och med 21 december)

Dagen kommer att innehålla en hel del inspiration och fördjupning – på Lokalmarknadsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Business Region Göteborg.

Partners är Advokatfirman Delphi, Fasticon Kompetens och Novi Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige