Image

Statement Public Affairs

Statement är en strategisk partner inom Public Affairs som hjälper företag och organisationer att uppnå sina affärsmål eller nå ut med sitt budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi är övertygade om att allt agerande, oavsett arena och plattform, ska vara sann och trovärdig för att bygga starka varumärken, organisationer och långsiktiga relationer. Med det sagt är vi diskreta när det kommer till våra kunders uppdrag men bejakar alltid om kunder vill berätta att de samarbetar med Statement.

Efter flera år på ledande, ansvarsfulla och ibland mycket utsatta positioner, har insikten om behovet av en rak och ärlig dialog blivit ett signum för vårt arbetssätt. Våra råd är aldrig anpassade eller inställsamma. Den strategiska rådgivningen utgår alltid från kundnytta och måluppfyllelse. Vi är specialiserade på uppdrag inom stadsutveckling och företagsetableringar och har även ett flertal uppdrag som strategiska rådgivare för VD:ar och ledningsgrupper. Välkommen att testa vad Statement kan bidra med.

Skrivet om Statement Public Affairs

Jahja Zeqiraj har lämnat alla sina politiska uppdrag för att vara med och sjösätta Statement Public Affairs. En byrå med uppdrag främst kring samhällsutveckling, stadsutveckling, affärsutveckling och företagsetableringar. Jan-Olof Ekelund är grundare och styrelseordförande.

Göteborgspolitiker blir lobbyist

Karriär Jahja Zeqiraj, tidigare bland annat ordförande i fastighetsnämnden i Göteborgs stad, går över till Statement Public Affairs som senior rådgivare.


KontaktUppgifter

Statement Public Affairs

Adress
Kungsportsavenyen 21 Göteborg

KONTAKT
Jan-Olof Ekelund
0705 92 75 66

joe@statementpa.se

Branschkategorier