Image

Midroc Property Development

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med möjligheternas magi.

Bostäder
Midroc Properties gillar att vara nyskapande inom arkitektur och design för att du ska älska hur vi löser funktion utan att kompromissa med design. Vi bygger i eftertraktade områden med nära till kommunikationer, handel, skolor och arbetsplatser för möjligheter till ett bra liv och ett bestående värde i din investering. För människor som vill bo finare men betala mindre är Lyckos vårt nya boendekoncept.

Kontor och lokaler
Jobbar du med ditt varumärke för att locka såväl kunder som rätt kompetens? Det spelar roll var din arbetsplats ligger och hur den ser ut. Inom Midroc Properties utvecklar vi företagens affärsmöjligheter genom att hyra ut lokaler där man syns på rätt sätt i rätt sammanhang. Under varumärket World Trade Center driver vi kontorsfastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

Projekt under planering
Vi lyssnar till vad människor vill ha och förväntar sig. Utifrån det skapar vi visioner och målsättningar för projekt som resulterar i områden med stor potential. Områden som människor gärna söker sig till. Vår storlek, erfarenhet och våra beprövade processer förankrade i säkra metoder gör oss till en trygg samarbetspartner.

Byggentreprenad
Midroc Construction bygger med hållbarhet och kvalitetssäkrade processer för att minimera risker och utveckla möjligheter. Erfarenhet och kompetens gör oss till en trygg byggentreprenör och samarbetspartner, flexibel och lyhörd för dina önskemål och behov under projektets gång.

Skrivet om Midroc Property Development

Rickard Jacobsson.

Serafim köper i Haninge och Sigtuna

Transaktioner Serafim köper i Haninge av Midroc och i Sigtuna av en privatperson.


Villa Brevik på Lidingö.

Midroc köper och utvecklar Villa Brevik

Transaktioner Midroc förvärvar Villa Brevik på Lidingö och kommer att riva delar av den etappvis utbyggda hotell- och konferensavdelningen och bygga ett antal friliggande en- eller två bostadshus på området. Karaktären på den nya bebyggelsen kommer att inspireras av svensk sekelskiftesarkitektur.


Humlegårdens vd Anneli Jansson är mycket nöjd över bolagets förvärv av fastigheterna Landbyska verket 8 och 9.

Så säkrade Humlegården unikt köp på Stureplan: "Funnits länge på önskelistan"

Transaktioner Humlegårdens vd Anneli Jansson berättar för Fastighetssverige varför bolaget köpte Landbyska verken, hur förhandlingarna med Midroc var och hur man planerar att utveckla klustret kring Engelbrektsplan.


Midroc säljer i centrala Stockholm.

Midroc säljer vid Stureplan

Transaktioner Midroc säljer Landbyska verket 8 och Landbyska verket 9 till Humlegården Fastigheter.


Midroc säljer en samhällsfastighet i Bulltofta Friluftsstad.

Paretobolag köper av Midroc

Transaktioner Midroc säljer en samhällsfastighet i Bulltofta Friluftsstad i Malmö till One Publicus Fastighets AB, bildat av Pareto Securities. Fastighetsvärdet är 100 miljoner kronor.


KontaktUppgifter

Midroc Property Development

Adress
Telegrafgatan 6A Solna

KONTAKT
Karin Skiöld
+46 10 470 75 00

karin.skiold@midroc.se

Branschkategorier