Image

Eversheds Sutherland Advokatbyrå

Eversheds Sutherland är en del av en av världens största advokatbyråorganisationer med kontor i 32 länder. Samtidigt är vi en lokal svensk advokatbyrå, med stor förståelse för de utmaningar våra klienter står inför på vår marknad. Det som förenar oss med våra systerbyråer världen över är kombinationen av det lokala engagemanget och de gränslösa möjligheterna vi kan erbjuda våra klienter tack vare vår internationella närvaro. Oavsett var våra klienter behöver hjälp finns vi där. Eversheds Sutherland utvecklar dessutom hela tiden nya, transparenta och kostnadseffektiva metoder som alla kontor använder sig av, för att försäkra att våra klienter får bästa möjliga omhändertagande till bästa möjliga pris. Något som bland annat gjort att vi lyckats utveckla vårt erbjudande från att enbart vara juridiska rådgivare till att bli en sann och tillförlitlig affärspartner till våra klienter.

Skrivet om Eversheds Sutherland Advokatbyrå

Preservia säljer 180 lägenheter i Gävle till Trenum

Transaktioner Preservia Hyresfastigheters första färdigställda fastighet säljs till ett värde om 216 miljoner kronor till Trenum, ett samägt bolag mellan Balder och Tredje AP-fonden. Köparen tillträder omgående.


Preservia samarbetar med SPG i Bålsta

Bostäder Preservia Hyresfastigheter har tecknat avtal med Scandinavian Property Group (SPG) om att utveckla 250-300 bostäder i Bålsta centrum.


KontaktUppgifter

Eversheds Sutherland Advokatbyrå

Adress
Strandvägen 1 Stockholm

KONTAKT
Tord Svensson
08-545 322 00

TordSvensson@eversheds-sutherland.se

Branschkategorier