Image
Wihlborgs hyr ut 25000 kvadratmeter i Köpenhamn.
Wihlborgs hyr ut 25000 kvadratmeter i Köpenhamn. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs hyr ut ytterligare 25 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal för totalt 25 000 kvadratmeter med hyresgäster som flyttar in i nya lokaler hos Wihlborgs under hösten. Det samlade hyresvärdet för avtalen uppgår till drygt 19 miljoner DKK.
Publicerad den 30 Augusti 2019

Uthyrningarna avser både befintliga och nya hyresgäster och kunderna är en rad större företag. Bland de nya hyresgästerna finns Infineon, RTC Transport A/S, Scandinavian Tobacco Group och Assa Abloy.

Infineon har nyligen flyttat in på 1 400 kvadratmeter i Hørkær 16 i Herlev. Under hösten flyttar RTC Transport A/S in på 14 500 kvadratmeter i Abildager 8-14 i Brøndby och Scandinavian Tobacco Group i nya lokaler om 5 000 kvadratmeter i Sandtoften 9 i Gentofte. Under 2020 flyttar Assa Abloy till Borupvang 5d i Ballerup där man hyr 4 000 kvadratmeter.

– Vi har vuxit avsevärt i Danmark under de senaste åren, och vår ökande uthyrningsgrad bekräftar att det är ett strategiskt klokt beslut. Efterfrågan är god på moderna lokaler och vändningen i danska ekonomin som inleddes för några år sedan gör att framtidsutsikterna är goda. Vi har också utvecklat ett starkt koncept med hög servicegrad och stark närvaro i våra fastighetsområden som uppskattas av hyresgästerna, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige