Image
Logementet.
Logementet. Bild: Wästbygg

Wästbygg bygger lägenheter åt Bonava

Bygg/Arkitektur Wästbygg har fått i uppdrag av Bonava att uppföra deras projekt Logementet i området Kviberg i Göteborg. Logementet omfattar två hus med sammanlagt 102 Svanenmärkta bostadsrätter samt ett underliggande garage. Ordervärdet uppgår till 115 miljoner kronor och exkluderar varor som tillhandahålls av Bonava.
Publicerad den 7 Februari 2022

– Vi är glada över att återigen få bygga åt Bonava och att få fortsätta det goda samarbete vi tidigare haft under produktionen av Kristinebergs Slottspark i Stockholm. I Göteborg har vi en mycket erfaren bostadsgrupp och jag känner mig trygg med att vi kommer att kunna leverera ytterligare ett fint projekt till Bonava, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg.

Byggproduktionen påbörjas omgående och Logementet kommer att lämnas över etappvis i slutet av 2023 och början av 2024.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige