– Det här är en ny inspirerande utmaning för oss och vi ser så mycket fram emot öppningen. Vi älskar det japanska köket och vill att gästerna ska se, dofta, höra och uppleva matlagningen. Inspirationen för restaurangen är en livfull, härlig japansk gata, säger Tsolmonkhuu Munkhjargal, en av restaurangägarna.
Namnet för restaurangen är inte klart i dagsläget men visionen är tydlig, det ska bli en upplevelse för alla sinnen med modern inredning i sten och trä, kombinerat med japanskt porslin och traditionella lyktor. Det öppna köket och baren blir en central del i lokalen där gästerna kan sitta i barsittning nära tillagningen.
– Vi är väldigt glada över att utveckla samarbetet vidare med ägarna bakom Evolushi och samtidigt bidra till att Kungstorget fortsätter att utvecklas med en ny, spännande restaurang och mötesplats, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.
Ambitionen för den nya restaurangen är att under sommarhalvåret även erbjuda en inbjudande uteservering.
Presenteras av CDVI
Presenteras av Brandskyddsföreningen
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Aros Kapital
Transaktioner Hur blir transaktionsåret 2025, vilka faktorer kommer ha störst påverkan för dess utvecklingen, vilka segment blir heta respektive kalla och vilken roll kommer utländska aktörer spela på den svenska transaktionsmarknaden? En panel bestående av Erik Nyman, JLL, Peter Wiman, EY, Maryrose David, Savills, och Adam Tyrcha, Newsec, ger sin bild av transaktionsåret som står för dörren.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.