Image
cfo veidekke
cfo veidekke

Veidekke Bygg får ny CFO

Bolag Andreas Elfving är ny ekonomi- och finanschef för Veidekke Bygg Sverige. Han kommer närmast från en roll som ekonomi- och finanschef inom Heidelberg Materials Northern Europe. Andreas börjar på Veidekke 1:a september 2023.
Publicerad den 30 Maj 2023

– Efter många år inom Heidelberg koncernen välkomnar vi Andreas till Veidekke. Med sin breda erfarenhet tillsammans med ett stort engagemang kommer Andreas vara en viktig del av Veidekke Byggs framtid. Vi ser verkligen framemot att Andreas börjar hos oss, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef Veidekke Bygg Sverige.

– För mig är det viktigt att arbeta i ett värderingsstyrt bolag nära projekten och affären, där vi skapar värde och resultat. Det som lockade mig till Veidekke är den involverande företagskulturen samt den spännande framtiden företaget har framför sig, säger Andreas Elfving.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige