Image

Västprojekt växer i Borås

Transaktioner Västprojekt köper två fastigheter i området Getängen i Borås, med en total uthyrningsbar area om 3 200 kvadratmeter fördelat på kontor, lager och industri.
Publicerad den 5 Februari 2018

Fastigheterna tillträddes av Västprojekt den sista januari 2018.

– Vi är glada att efter en snabb och smidig process förvärva två fina förvaltningsfastigheter med stor utvecklingspotential. I och med förvärvet stärker vi vårt ägande i området ytterligare vilket ligger helt i linje med vår strategi, och vi är öppna för fler förvärv, säger Robert Eriksson, vd på Västprojekt.

I affären har Mike Kommersiella Fastigheter varit rådgivande part till säljaren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige