Image
Flygvy över terrassen på Sergelgatan.
Flygvy över terrassen på Sergelgatan. Bild: Vasakronan/Wester+Elsner

Vasakronan hyr ut 1 900 kvadratmeter i Stockholm city

Uthyrning I Sergelstan i Stockholm city pågår omvandlingen av Sergelgatan. Den första delen av projektet avslutas i dagarna och nu är det klart att Business Wellness Group hyr hela den kontorsyta som löper längs plan 1, en våning upp från Sergelgatan, i Hötorgshus 1 och 2.
Publicerad den 5 April 2022

Business Wellness Group är en bolagsgrupp under tillväxt. Gruppen flyttar in under fjärde kvartalet 2022 och samlokaliserar då koncernens båda konsultbolag Centigo och Accigo.
– Utvecklingen av Sergelgatan är en pusselbit i den större omdaningen av Sergelstan där även vår fastighet Sergelhusen ligger. 3 000 människor har sin arbetsplats i Hötorgsskraporna och hundratusentals människor passerade Sergelgatan varje vecka redan före renoveringen. Det är för alla dessa som vi väcker nytt liv i området, säger Jan-Erik Hellman, chef fastighetsutveckling på Vasakronan.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige