Image
Vasakronan hyr ut 1 600 kvadratmeter till JM i Uppsala.
Vasakronan hyr ut 1 600 kvadratmeter till JM i Uppsala. Bild: Vasakronan

Vasakronan hyr ut 1 600 kvadratmeter till JM i Uppsala

Uthyrning Bostadsutvecklaren JM hyr delar av de lokaler i kvarteret Sleipner som Ramboll lämnar i samband med flytten till Vasakronans fastighet Magasin X vid Resecentrum.
Publicerad den 15 Juni 2021
Annons
Image

I centrala Uppsala i korsningen Kungsgatan/Dragarbrunnsgatan ligger kvarteret Sleipner. Fastigheten omfattar knappt 10 000 kvadratmeter kontor och är strategiskt belägen i omedelbar närhet till både city och Resecentrum, samt till Vasakronans pågående utvecklingsprojekt Magasin X och bolagets kommande stadsutvecklingsprojekt kvarteret Hugin.

I Kvarteret Hugin planerar Vasakronan att utveckla en attraktiv, hållbar plats som kopplar samman centrala Uppsala med Kungsängen. I kvarteret planeras för moderna och innovativa kontor, bostäder och handel, samtidigt som ett nytt parkstråk skapas från Hamnplan till Resecentrum.
– Uppsala är en attraktiv stad att verka och bo i och växer i snabb takt. Tillsammans med kommunen jobbar vi med både kvarteret Hugin och det blivande parkstråket för att bidra till utvecklingen. Vi är såklart jätteglada för att JM väljer att flytta till oss och det område som är på väg att bli ett av de mest attraktiva lägena i staden, säger Bo de Besche, regionchef Uppsala.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY