Image
Vd:arna Anneli Jansson, Mikael Granath, Kerstin Lindberg Göransson och Lena Boberg diskuterar digitaliseringen möjligheter.
Vd:arna Anneli Jansson, Mikael Granath, Kerstin Lindberg Göransson och Lena Boberg diskuterar digitaliseringen möjligheter.

Storbolags-vd:arna om digitaliseringens möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Digitaliseringen är inte längre en trend utan ett faktum att förhålla sig till. Hur ser vd:arna för de stora svenska fastighetsbolagen på utvecklingen och framtiden? Hur arbetar de i dag, var finns möjligheterna, utmaningarna och fällorna?
Publicerad den 24 Mars 2017

På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Scandic Continental den 3 maj diskuteras digitaliseringen av fastighetsbranschen av en vd-panel bestående av:

# Anneli Jansson, Humlegården, ett av Stockholms största fastighetsbolag med inriktning på kontor.
# Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag, fokuserat på universitets- och högskolelokaler.
# Mikael Granath, Willhem, ett av Sveriges största bostadsfastighetsbolag.
# Lena Boberg, Ica Fastigheter, som fokuserar på handelsfastigheter.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering är en heldag, fokuserad på digitaliseringen av fastighetsbranschen, samhället och vårt sätt att leva.

Du anmäler dig till seminariet här. Anmäler du med en gång så får du en Boka tidigt-rabatt: Anmäler du fyra personer så betalar du bara för tre!

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Alexander Bard, robotprofessorn Danica Kragic Jensfelt, Epicenters Patrick Mesterton och AMF Fastigheters Mats Hederos. Läs mer om de medverkande här och här ser du programmet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige