Image

Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På onsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel – dagen innehöll allt från en skarp debatt om Donald Trump till prisutdelningen i Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 16 November 2016

Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet ledde till att en extrainsatt Donald Trump-panel inledde Fastighetsmarknadsdagen.

Sven-Olof Johansson ser ett flertal fördelar med Trump för den ekonomiska utvecklingen, han menar att Trump kan föra en tillväxtfokuserad politik med satsningar på infrastruktur och förbättrade villor för banker och en ökad likviditet.

Annika Winsth var kritisk till att Johansson, här och i andra sammanhang, har uttryckt en viss positivism till Trump.

- Trump kan kortsiktigt leda till bra börsutveckling och tillväxt men man kan inte sticka huvudet i sanden kring hans sätt att skapa klyftor och förneka klimatproblemen. Du Sven-Olof är en stor förebild, och har ett ansvar - du borde tänka på hur det ser ut när du och andra äldre framgångsrika män uttrycker gillande när det gäller Trump.

Sven-Olof Johansson:
- När jag får frågan om vad jag tror om den ekonomiska utvecklingen så svarar jag på det. De frågar inte om vad jag tycker om hans moral. Jag delar inte Trumps värderingar, absolut inte.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY