Image
Charlotta Bendorf Löwenhjelm blir ny affärschef på Peab Fastighet
Charlotta Bendorf Löwenhjelm blir ny affärschef på Peab Fastighet Bild: Peab

Peab rekryterar ny affärschef från Newsec

Karriär Peab Fastighet stärker sitt team i Syd med Charlotte Benndorf Löwenhjelm som kommer från Newsec där hon har rollen som Property Manager, commercial. Charlotte kommer som affärschef ansvara för en portfölj med utvecklingsprojekt som är inriktad på kommersiella fastigheter.
Publicerad den 26 September 2022

– Charlotte har en gedigen bakgrund i branschen och kommer på ett bra sätt komplettera vårt starka team i regionen med sina nätverk och erfarenheter. Rekryteringen går helt i linje med vår långsiktiga strategi för vår marknadsnärvaro i Skåne, säger Anders Tojkander, regionchef Peab Fastighet.

Charlottes långa erfarenhet i branschen med bland annat ansvar för kontorsfastigheter i Malmö, handelsfastigheten Stora Bernstorp, samt ansvar för hela kedjan av processen, från investering till relationer med hyresgäster, gör att hon har en mycket god förståelse för alla steg och stegens olika förutsättningar.

– Vi befinner oss i en väldigt expansiv region där behovet av bra kontor är fortsatt stort. Det ska bli väldigt intressant att vara med och utveckla projektportföljen, där jag tror att mina tidigare erfarenheter blir en tillgång, säger Charlotte Benndorf Löwenhjelm, tillträdande affärschef Peab Fastighet.

Charlotte Benndorf Löwenhjelm tillträder tjänsten den 10 oktober.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige