Image
Ola Serneke tar sig an en helt ny utmaning.
Ola Serneke tar sig an en helt ny utmaning. Bild: Serneke

Ola Serneke blir författare

Karriär "Högt över molnen kanske namnet skall vara på denna utmaning?" skriver Ola Serneke på Linkedin. Men det är inte en ny skyskrapa som blir den tidigare Serneke vd:ns utmaning.
Publicerad den 14 Juni 2024

I slutet av april lämnade Ola Serneke sin operativa roll inom Serneke Invest, men fortsatte verka i bolaget via en styrelseplats i Doxa. Parallellt med styrelsearbetet har han för avsikt att utveckla sin privata koncern. Men nu väntar en ny utmaning. Min inställning har alltid varit att att "man inte vet vad man kan förrän man försökt" skriver han på Linkedin.
"Men det är inte en ny skyskrapa jag ger mig på denna gången utan något helt annat - en bok. En bok om entreprenörskap, energi, affärer - men också om trimmade moppar, medmänsklighet och allt möjligt."

Han skriver att förhoppning är att skriva om både högt och lågt men framförallt inspirera andra att kämpa för vad de tror på.
"Sammantaget blir det många erfarenheter och jag har mycket att dela med mig - hoppas jag."
Ola Serneke efterfrågar också idéer, tankar och bidrag från andra. Boken ska bli klar tidigt i höst.
"Så sommaren kommer vara i skrivandets tecken(...)Hösten blir riktigt spännande och många nya projekt och bolag att jobba med."

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige