Image
Moderator Erik Blix leder Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning tillsammans med Novi Real Estates vd Marie Bucht som är expertkommentator/sidekick hela dagen.
Moderator Erik Blix leder Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning tillsammans med Novi Real Estates vd Marie Bucht som är expertkommentator/sidekick hela dagen. Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio och Pixprovider

Nytt seminarium om förvaltning – 27 november i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Anteckna onsdagen den 27 november på Stockholm Waterfront i din almanacka. Då arrangerar vi på Fastighetssverige ett helt nytt event – Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning, ett heldagsseminarium om fastighetsförvaltning i dag och i framtiden.
Publicerad den 17 September 2019

Moderator är Erik Blix, radioprofil och en av Sveriges mest uppskattade moderatorer, med gedigen erfarenhet inte minst av fastighetsseminarier. Vid sin sida kommer han att ha Marie Bucht, vd för Novi Real Estate som kommer att fungera som expertkommentator/sidekick under hela dagen.

Seminariet tar ett helhetsgrepp om fastighetsförvaltning. Vi tar upp allt från hur den nya digitala tekniken förändrar fastighetsförvaltningen och kompetensen som behövs när förvaltarrollen utvecklas till nya kunderbjudanden och betydelsen av social hållbarhet i förvaltningen.

Du anmäler dig till seminariet här. Just nu har vi ett BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer från ditt företag och betala för tre!

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet med Novi Real Estate och Fasticon som partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige