Image
Moderator Erik Blix leder Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning tillsammans med Novi Real Estates vd Marie Bucht som är expertkommentator/sidekick hela dagen.
Moderator Erik Blix leder Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning tillsammans med Novi Real Estates vd Marie Bucht som är expertkommentator/sidekick hela dagen. Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio och Pixprovider

Nytt seminarium om förvaltning – 27 november i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Anteckna onsdagen den 27 november på Stockholm Waterfront i din almanacka. Då arrangerar vi på Fastighetssverige ett helt nytt event – Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning, ett heldagsseminarium om fastighetsförvaltning i dag och i framtiden.
Publicerad den 17 September 2019

Moderator är Erik Blix, radioprofil och en av Sveriges mest uppskattade moderatorer, med gedigen erfarenhet inte minst av fastighetsseminarier. Vid sin sida kommer han att ha Marie Bucht, vd för Novi Real Estate som kommer att fungera som expertkommentator/sidekick under hela dagen.

Seminariet tar ett helhetsgrepp om fastighetsförvaltning. Vi tar upp allt från hur den nya digitala tekniken förändrar fastighetsförvaltningen och kompetensen som behövs när förvaltarrollen utvecklas till nya kunderbjudanden och betydelsen av social hållbarhet i förvaltningen.

Du anmäler dig till seminariet här. Just nu har vi ett BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer från ditt företag och betala för tre!

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet med Novi Real Estate och Fasticon som partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY