Image

Nytt kontorskoncept i Nacka strand

Bolag Club Office kallas det nya kontorskonceptet i Nacka strand som tagits fram för företag som inte vill arbeta på ett vanligt kontor.
Publicerad den 3 December 2014
Club Office kallas det nya kontorskonceptet i Nacka strand. Bild: Mikael Olsson
Club Office kallas det nya kontorskonceptet i Nacka strand.

Det nya kontorskonceptet riktar sig till den den som inte vill arbeta på ett vanligt kontor. Konceptet garanterar hyresgästen en levande arbetsmiljö och friheten att använda och inreda lokalen helt utifrån egna önskemål.

De som arbetar på Club Office blir en del av en inspirerande företagskultur där olika branscher och erfarenheter förs samman. Club Office erbjuder lokaler om 36-77 kvadratmeter med tillgång till bland annat lounge, mötesrum, Wifi, varma drycker, frukt och dagstidningar. Utöver detta finns även tillval av serviceutbud som bland annat innefattar städning, eventkök, IT-support och posthantering.

– Club Office är ett koncept med stor potential. Detta är ett av flera alternativ på funktionella och inspirerande arbetsplatser som finns i Nacka strand, som tilltalar en ny generation av entreprenörer, säger Owe Löfquist, förvaltningschef Nacka strand och vd på TAM Asset Management.

Nacka strand är en stadsdel omsluten av vatten, som sprakar, växer och lockar ny publik. Utöver uppförandet av spektakulära bostäder, planer för etablering av populära barer och restauranger samt Nacka strandsmässan som ständigt arrangerar events och utställningar, har området utvecklat nya arbetsplatser och blivit en samlingsplats för entusiastiska och nytänkande entreprenörer.De välrenommerade krögarna Henrik Sauer och Mikael Fredriksson från Svartsö Krog markerar startskottet för laga mat på kontoret-trenden på Club Office, Nacka strand, genom inspirerande recept för nyskapande matlagning på jobbet.
– Svartsö Krogs ledord är enkelhet och vi värdesätter råvaror från de bästa producenterna. Club Office är ett spännande initiativ som förmedlar att hälsosam mat, med goda råvaror, kan tillagas under en timme på arbetsplatsen, säger Henrik Sauer, Krögare och Köksmästare, Svartsö Krog.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige