Image
Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2017 tillsammans med branschkollegorna.
Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2017 tillsammans med branschkollegorna. Bild: Nicklas Tollesson

Kickstarta fastighetsåret 2017 med branschkollegorna på Clarion Hotel Post

Lokalmarknadsdagen Vår Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret med branschkollegorna efter jul- och nyårshelgerna. Nytt för i år är, bland mycket annat, två helt nya temaspår.
Publicerad den 24 November 2016

Gör en bock i almanackan den 19 januari redan nu – då samlas branschen på Clarion Hotel Post för att sparka igång fastighetsåret 2017 på ett Lokalmarknadsdagen med flera nyheter. Bland annat kommer dagen ledas av journalisten och programledaren Erik Blix. Han är på senare år mest känd för den stora allmänheten så som programledare för P4 Extra.

Dagen kommer att innehålla en hel del inspiration och fördjupning, inte minst i de två helt nya temaspåren som heter just Inspiration och Fördjupning.

Trycket på Lokalmarknadsdagen brukar vara stort så passa på att boka din plats redan nu – klicka här!

Partners är Colliers International, Fasticon Kompetens, Gothnet och Savills.
Lokalmarknadsdagen arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige