Image
Christian Olofsson.
Christian Olofsson. Bild: Idun Fastigheter

Idun etablerar sig i Norge och tar in ny delägare

Bolag Idun etablerar sig i Norge tillsammans med Christer Kirkestuen Holler som blir VD och delägare i Idun Fastigheter Norge. Det norska bolaget kommer främst att fokusera på vårdfastigheter. Samtidigt har samarbetsavtal ingåtts med en väletablerad och erfaren vård- och omsorgsoperatör för att ytterligare stärka respektive investering och ytterligare tillväxt. Målsättningen är att inom fem år inneha en portfölj om cirka två miljarder norska kronor.
Publicerad den 15 December 2022

Christer Kirkestuen Holler har mångårig erfarenhet i fastighetsbranschen och har sedan tidigare ansvarat för och byggt upp större fastighetsbestånd inom omsorgssegmentet på den norska marknaden.
– Väldigt glädjande och spännande att på nytt investera i Norge och ser fram emot att med Christer etablera Idun Fastigheter tillsammans med erfarna och välrenommerade operatör-partners. Christers Kirkestuen Hollers mångåriga erfarenhet från sektorn och omsorgssegmentet har varit avgörande för den strategiska inriktningen och norska satsningen. Vi utvärderar för stunden förvärv om totalt cirka en miljard och hoppas inom kort kunna presentera vårt första köp, säger Idun Fastigheters grundare och VD Christian Olofsson.

Idun Fastigheter är ett fastighetsbolag inriktat på utveckling av bostäder och social infrastruktur. Bolaget grundades 2020 med Christian Olofsson som huvudägare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige