Image
Eva Ossiansson.
Eva Ossiansson.

Hur mår varumärket Göteborg?

Lokalmarknadsdagen Vår Eva Ossiansson, varumärkesexpert och lektor på Handelshögskolan, inledningstalar på Lokalmarknadsdagen den 19 januari – om varumärket Göteborg i skuggan av gängkriminalitet, mutskandaler och segregation.
Publicerad den 30 November 2016

Lokalmarknadsdagen äger rum torsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post. Du anmäler dig här. Fram till 23/12 kan du anmäla fyra personer från ditt företag och endast betala för tre.

Eva Ossiansson, som håller i öppningsanförandet, är ekonomie doktor i marknadsföring vid Handelshögskolan i Göteborg. Hon är Sveriges främsta varumärkesexpert och mest välkända varumärkesforskare. Hon brukar i media kallas för Varumärkesdoktorn. Hon har en rik erfarenhet av att utarbeta, utveckla och ge stöd i såväl interna som externa varumärkesprocesser.

Hon har arbetat med företag som bland annat Volvo Trucks, Volvo Cars, Jernhusen, MQ och Wallenstam. Hon har hjälpt städer, stadsdelar, regioner och organisationer som Göteborg, Stenungsund, Västra Götalandsregionen och Göteborg Film Festival.

På Lokalmarknadsdagen pratar hon om varumärket Göteborg.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Moderator för dagen är medieprofilen Erik Blix.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige