Image
Leo Kimiaei och Charlotte Lagerkrans.
Leo Kimiaei och Charlotte Lagerkrans. Bild: Gladsheim Fastigheter

Gladsheim förstärker organisationen

Bolag Gladsheim har, som en del av sin expansionsplan, förvärvat ytterligare fastigheter under 2022 vilket innebär att det totala beståndet nu uppgår till cirka 2,9 miljarder kronor och över 2 100 lägenheter inklusive tidigare meddelade förvärv. I takt med att beståndet växer finns även behov av en större organisation och Gladsheim har rekryterat en analytiker och en ekonomichef.
Publicerad den 22 Juni 2022

Gladsheim Fastigheter anställer Charlotte Lagerkrans som ekonomichef. Hon har en lång internationell erfarenhet från fastigheter och private equity med fokus på redovisning, skatt, juridik och rapportering. Charlotte Lagerkrans kommer närmast från John Mattson, där hon var redovisningschef, och hon påbörjar sin anställning hos Gladsheim i september. Hon har tidigare arbetat som bland annat finance manager och finance controller på Atle och 3i.

Som analytiker har Gladsheim anställt Leo Kimiaei. Han kommer närmast från Samfastigheter där han arbetade som analytiker. Han har tidigare även arbetat på PWC med revision. Leo Kimiaei påbörjade sin anställning på Gladsheim i juni.
– Gladsheim har en tydlig expansionsplan och i takt med att beståndet kontinuerligt växer stärker vi nu också vår organisation. Vi hälsar med glädje våra nya medarbetare Charlotte och Leo välkomna med vetskapen om att de med deras tidigare erfarenheter och kunskap kommer att bidra till Gladsheims fortsatta tillväxtresa och värdeutveckling, säger David Dahlgren, vd för Gladsheim Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige