Image
Anna Kullendorff, Anna Nordin och Håkan Jeppsson.
Anna Kullendorff, Anna Nordin och Håkan Jeppsson.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning – stort fokus på kundfokus

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Vad vill kunderna ha? Vad vill kundernas kunder ha? Hur gör vi för att erbjuda dem detta? Missa inte panelen med Vasakronan, Humlegården och Convendum på Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning.
Publicerad den 1 November 2019

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning hålls på Stockholm Waterfront den 27 november. Det är ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsförvaltning ur olika aspekter – hållbarhetsaspekter och kompetensutmaningar blandas med visioner och case från förvaltningsvardagen.

Anna Kullendorff, affärsområdeschef på Humlegården, Anna Nordin, affärsområdeschef på Vasakronan och Håkan Jeppsson, vd för Convendum ingår i en panel som diskuterar dagens och framtidens kunderbjudanden. Den nya tekniken innebär nya arbetssätt och fastighetsbolagen behöver utveckla och breda sitt kunderbjudande och även tillhandahålla tjänster och lösningar som effektiviserar och underlättar vardagen för hyresgästerna. Hur ser de ledande bolagen på utvecklingen? Vad innebär coworking-trenden för fastighetssektorn? Vad efterfrågas och vad är i fokus när det gäller att förbättra kunderbjudandet?

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige