Image
Per Ollas, Svefa.
Per Ollas, Svefa. Bild: Svefa

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning – Outsourcing eller i egen regi?

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Hur sköts fastighetsförvaltningen bäst och mest effektivt – i egen regi eller outsourcat? Hur ser trenderna ut i dag, i den offentliga och privata sektorn? Vilka parametrar bör man lägga in i bedömningarna och var finns de största fallgroparna? Missa inte Per Ollas, en av landets främsta experter på sourcingfrågor på Stockholm Waterfront den 27 november.
Publicerad den 24 Oktober 2019

Per Ollas är affärschef på Svefa och ansvarar för upphandlingsgruppen med hela Sverige som verksamhetsområde. Han har under många år arbetat inom fastighets- och FM-branschen med frågor som organisationsutveckling, ekonomiska analyser, utbildning, utveckling och försäljning av drift- och underhållsystem och underhållsplanering. Han har genomfört en mängd upphandlingar och outsourcingprojekt inom fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, utemiljö, städning, säkerhet, mat och dryck, kundtjänst och ekonomi.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning är ett heldagsseminarium om fastighetssektorn med förvaltningsfrågorna i fokus. De senaste trenderna blandas med tips och case från dagens förvaltningsvardag. Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, med Novi Real Estate, Fasticon och Assa Abloy som partnerföretag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige