Image
Susanne Åhlén pratar om kompetensproblematiken kring förvaltning när ny teknik förändrar branschen.
Susanne Åhlén pratar om kompetensproblematiken kring förvaltning när ny teknik förändrar branschen. Bild: Fasticon

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning: Ny teknik kräver ny kompetens

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Ny teknik ställer nya kompetenskrav på förvaltarrollen. Du hör mer på Stockholm Waterfront den 27 november. Anmäl dig redan nu – i morgon stängs BOKA TIDIGT-rabatten. I morgon är även sista dagen för nomineringar till utmärkelsen Årets tekniska förvaltare.
Publicerad den 17 Oktober 2019

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning är ett heldagsseminarium med fokus på den förvaltande delen av sektorn.

Susanne Åhlén, vd på Fasticon Kompetens kommer att göra en redogörelse för kompetensutmaningarna i spåren av ökad digitalisering och automatisering. Vad innebär detta för förvaltarrollen? Hänger branschen med i den snabba utvecklingen? Hur ser kompetensläget ut i dag och framöver?

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med i morgon fredag kan du anmäla fyra personer och bara betala för tre.

I morgon är även sista dagen att nominera till Årets Tekniska Förvaltare.

Årets Tekniska Förvaltare är en ny utmärkelse som Fastighetssverige och Lokalnytt instiftar tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

Priset går till "en nytänkande person som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt."

Sista dagen för att nominera till utmärkelsen är nu på fredag. Du nominerar genom att mejla mejla nicklas@fastighetssverige.se. En välskriven beskrivning av din kandidat förbättrar dennes chanser!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige