Image
Christoffer Börjesson.
Christoffer Börjesson. Bild: Fastighetsägarna

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning: Digitaliserad förvaltning – trenderna för dagen

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning De senaste åren har digitaliseringen kommit att prägla fastighetsförvaltningen mer och mer. Hur ser de aktuella trenderna ut, i dag och de närmaste åren? Fastighetsägarnas CDO Christoffer Börjesson berättar på Stockholm Waterfront den 27 november. Anmäl dig till seminariet nu – på fredag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning är ett heldagsseminarium om fastighetssektorn med förvaltningsfrågorna i fokus. De senaste trenderna blandas med tips och case från dagens förvaltningsvardag.

Christoffer Börjesson berättar om den ökande digitaliseringen och vilka möjligheter den för med sig. Börjesson är Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm och dess dotterbolag Fastighetsägarna Service. Han kom till Fastighetsägarna 2017, då som chef för digital fastighetsutveckling. Han var tidigare produktchef på KTC Control. Han har efter utbildning på Chalmers erfarenhet av teknikföretag inom IT-infrastruktur i fastigheter och har drivit frågor runt digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen.

Christoffer Börjesson sitter även med i juryn för Årets Tekniska Förvaltare tillsammans med Novi Real Estates Henrik Forsberg och Ica Fastigheters Lena Boberg. Årets Tekniska Förvaltare är en ny utmärkelse som Fastighetssverige och Lokalnytt instiftar tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

Priset går till "en nytänkande personer som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt."

Sista dagen för att nominera till utmärkelsen är nu på fredag. Du nominerar genom att mejla mejla nicklas@fastighetssverige.se. En välskriven beskrivning av din kandidat förbättrar dennes chanser!

Du ser programmet för seminariet här och du anmäler dig här – fram till nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige