Image
Petter Bengtsson.
Petter Bengtsson. Bild: Zynka

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning: Årets unga vd om möjligheterna med digitala tvillingar

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Med hjälp av digitala tvillingar kan fastighetsägarna ha stora möjligheter att ytterligare kapitalisera på sina tillgångar. Missa inte Petter Bengtsson på Stockholm Waterfront den 27 november.
Publicerad den 19 November 2019

Fastighetsbranschen är en av de branscher som genomgår en tydlig digital transformation. För fastighetsägarna innebär detta stora möjligheter att ytterligare kapitalisera på sina tillgångar, men också risker för de aktörer som inte har en tydlig strategi för att möta nya digitala affärsmodeller.
Om detta berättar Petter Bengtsson, vd för Zynka Group på Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning på Stockholm Waterfront den 27 november.

Petter Bengtsson, tog nyligen hem det prestigefyllda priset Årets Unga vd. Hans Zynka Group har vuxit organiskt och mer än fyrdubblat sin omsättning de senaste fyra åren. På samma tid har man gått från 5 till 55 anställda. Efterfrågan på Zynkas tjänster fortsätter att växa trots en viss avmattning i branschens som helhet.

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning är ett heldagsseminarium med fokus på förvaltningsfrågorna. Stor vikt läggs på hållbarhet, digitalisering, ny teknik och utvecklade kunderbjudanden.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige