Image
Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson.
Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson.

Donald Trump som president – och vad händer nu?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Vi gör en ändring i programmet och inleder nu Fastighetsmarknadsdagen Stockholm med ett panelsamtal om följderna av att Donald Trump blir president i USA. Vad betyder det här för världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden? Paneldeltagarna är tre av de mest insatta i det svenska näringslivet: Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson. Anmäl dig senast i morgon, fredag!
Publicerad den 10 November 2016
Donald Trump Bild: Pressbild.
Donald Trump

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm hålls nästa torsdag (16 november) på Grand Hotel. Anmäl dig här senast i morgon, fredag.

Följderna av att Donald Trump blir amerikansk president diskuteras av:
# Fastighets- och finansprofilen Sven-Olof Johansson. Fastpartners vd och grundare har länge följt den amerikanska marknaden och utvecklingen.
# Nordeas chefsekonom Annika Winsth, allmänt betraktad som en av de absolut skarpaste ekonomerna i Sverige.
# Ingemar Rindstig, chef för EY Real Estate i Sverige – en av de mest erfarna och kunniga när det gäller internationell påverkan på den svenska fastighetsmarknaden.

De tre kommer även att medverka senare under dagen. Direkt efter Trump-panelen håller Annika Winsth i en dragning om det makroekonomiska läget i världen och Sverige.
En profilintervju med Sven-Olof Johansson genomförs precis före lunch.

Ingemar Rindstig medverkar hela dagen som expertkommentator och sidekick till moderatorn Carolina Neurath.

Bland de övriga talarna märks bland andra Technopolis färgstarke vd Keith Silverang, Ilija Batljan, Agneta Jacobsson, Thomas Sipos på storköparen Profi och Dobermans vd och grundare Lisa Lindström.

Även prisutdelningen för utmärkelsen Sveriges Snyggaste Kontor hålls på Fastighetsmarknadsdagen, under ledning av juryordföranden och stjärnarkitekten Gert Wingårdh.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY