Image
Anders Hulegårdh, Lennart Weiss, Erik Blix, Susanne Åhlén och Nils Åke Rydqvist
Anders Hulegårdh, Lennart Weiss, Erik Blix, Susanne Åhlén och Nils Åke Rydqvist

De leder Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Vår Den 16 januari hålls anrika Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göteborg. Det klassiska heldagsseminariet kommer att ledas av ett gäng med erfarenhet och expertis kring bland annat satir, politik, kompetensförsörjning, juridik och fastigheter.
Publicerad den 28 December 2017

Erik Blix är moderator. Han har varit en uppskattad moderator under flera tidigare Lokalmarknadsdagar. Han är en känd radioröst, bland annat från Public Service och P4 Morgon och han har varit chefredaktör för satirtidningen Grönköpings Veckoblad.

Det kommer att vara två spår under det första eftermiddagspasset. Erik Blix leder det kommersiella spåret, medan bostadsspårets moderator är Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke. Han har en bakgrund inom Socialdemokraterna och har röstats fram till fastighetsbranschens favorit till bostadsministerposten.

En expertpanel kommer att finnas med under dagen för att komma med synpunkter, infall och frågor. Panelen består av Susanne Åhlén, vd och partner på Fasticon Kompetens, Nils Åke Rydqvist, regionchef på Savills och Anders Hulegårdh, advokat och delägare på Delphi.

Bland de övriga på scenen under dagen återfinns bland andra Klöverns Rutger Arnhult, Collectors Lena Apler och den förre bostadsministern Stefan Attefall.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet tillsammans med Business Region Göteborg. Du ser hela programmet här och du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige