Image
Caroline Szyber och Danor Ghersinich.
Caroline Szyber och Danor Ghersinich. Bild: Peter Knutson och privat

Caroline Szyber och Danor Ghersinich in i Olov Lindgrens styrelse

Bolag Det familjeägda fastighetsbolaget utökar styrelsen med två nya ledamöter, Caroline Szyber och Danor Ghersinich. För första gången i företagets över 80-åriga historia ingår ledamöter utan tidigare koppling till bolaget.
Publicerad den 3 Juni 2022

Vid årsstämman den 25 maj valdes de nya ledamöterna in i Olov Lindgrens styrelse som därmed utökas från fem till sju ordinarie ledamöter. Det huvudsakliga syftet är att bredda kompetens och perspektiv inom styrelsen.
– Styrelsen besitter hög kompetens inom fastighetsförvaltning och utveckling och med dessa nya styrelsemedlemmar får vi också en bredare kompetens inom transaktioner och förvärv, hållbarhet, samhällsbyggnad samt den politiska arenan. Jag är mycket glad över att få välkomna Caroline och Danor, säger Jan Ellström, styrelseordförande för Olov Lindgren.

Caroline Szyber är utbildad jurist och statsvetare. Hon har bland annat varit riksdagsledamot och ordförande i civilutskottet. Är styrelseordförande för branschorganisationen CM-bolagen, sitter i advisory board i ett bostadsutvecklingsprojekt samt är styrelseledamot i stiftelsen Isaak Hirschs minne. Driver konsultverksamhet inom juridik, kommunikation, strategi och fastighetsutveckling.

Danor Ghersinich är utbildad civilingenjör med lång erfarenhet från fastighetsbranschen som tillgångsförvaltare på Alecta, erfarenhet från ledningsgruppen för MälarTornet AB, har genomfört ett stort antal fastighetstransaktioner samt haft ansvar för flera fastighetsutvecklingsprojekt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige