Image
Juryn i Årets tekniska förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Ica Fastigheter och Henrik Forsberg, Fastighetsägarna
Juryn i Årets tekniska förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Ica Fastigheter och Henrik Forsberg, Fastighetsägarna Bild: Novi/Ica/Fastighetsägarna

Årets Tekniska Förvaltare – en vecka kvar att nominera

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Om en vecka, den 18 oktober, stänger nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Tekniska Förvaltare.
Publicerad den 11 Oktober 2019

Årets Tekniska Förvaltare är en ny utmärkelse som Fastighetssverige och Lokalnytt instiftar tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

Vinnaren i Årets tekniska förvaltare är en nytänkande person som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt.

Passar beskrivningen in på dig själv eller någon du arbetar med? Du nominerar din favorit genom att mejla nicklas@fastighetssverige.se senast den 18 oktober. En välskriven beskrivning av din kandidat förbättrar dennes chanser!

Vinnaren utses av en kvalificerad jury, som består av Henrik Forsberg, chef för teknik och projekt på Novi Real Estate (ordf), Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, CDO på Fastighetsägarna.

Prisutdelningen sker på Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning på Stockholm Waterfront den 27 november. Du ser programmet för seminariet här och du anmäler dig här – fram till fredag den 18 oktober kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY